© Copyright Tres Passos Estudio · Diseñado por: Charodesign

Tallers Oberts BCN 2022

Tallers Oberts BCN 2022

Tallers Oberts BCN
Jornades de portes obertes de tallers i espais de creació.

ATENCIÓ! Tres Passos Estudio obrirà les portes el dissabte 21 de maig, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores i el diumenge 22, de 10 a 14 hores

Tallers Oberts BCN és la principal cita amb artistes plàstics, persones artesanes, creatives i professionals del disseny de Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat.

Enguany s’amplia el calendari i passa a celebrar-se durant 9 dies consecutius: del 21 al 29 de maig de 2022.

Els i les visitants tindreu l’oportunitat de veure els espais de creació en les dates que els participants han cregut oportunes, dins la proposta de calendari del projecte. Per organitzar la vostra ruta, accediu al web www.tallersobertsbarcelona.cat, seleccioneu els dies i horaris que teniu disponibilitat per visitar als creadors i creadores i filtreu el mapa i directori a mida. Us recomanem posar-vos en contacte amb els artistes i espais de creació per garantir que podran atendre-us correctament!

La comunitat creativa s’uneix en un mateix projecte amb l’objectiu comú de donar suport a artistes, artesans i artesanes locals, contribuint així a la difusió del seu talent i ofici. Una ocasió única per a la ciutadania per endinsar-se al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny de la mà dels propis creadors, creadores i professionals relacionats.

Poseu-vos en contacte amb els artistes i espais de creació per assegurar-vos que podran atendre-us!
Trobaràs les fitxes de totes les persones participants a: www.tallersobertsbarcelona.cat

#TallersObertsBCN